Hoe word je een GREENKID?

/Hoe word je een GREENKID?
Hoe word je een GREENKID?2014-03-31T09:03:02+00:00

Bij ons wordt je een GREENKID.

Bij GREENKIDS leer je van alles over GROEN verantwoord denken en doen. Wat is dat? Vooral dat je leert wat goed en minder goed is voor jouw eigen lijf om te eten en te drinken. Dat is dus zelf GROEN koken, proeven, ruiken, voelen, eten & drinken en tuinieren. Dit betekent dat je leert wat er eigenlijk allemaal uit de natuur komt en niet uit de supermarkt! Wat is ruccola eigenlijk? En hoe smaakt het? Kun je het eten? En waar is het goed voor? Afgewisseld met een quiz en leuke spelletjes doen we verschillende kook-en natuuropdrachten en gaan we naar buiten op zoek naar bloemetjes die je kunt eten. GREENKIDS kan op je school of kinderopvang langskomen, maar ook op je sportvereniging of op je eigen feestje

KLIK HIER om je in te schrijven

GREENKIDS certificaat

Met de GROENE punten die je met alle opdrachten kunt verdienen, kun je een GREENKIDS certificaat behalen. Hoe groen deze is, hangt van jouw eigen inzet af.

We vinden verantwoord, puur en lekker niet moeilijk. We werken samen met bedrijven die lekker, eerlijk, puur en vol natuur nastreven. Er is simpelweg geen plaats voor kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en conserveringsmiddelen.

Wil jij ook GREENKID worden?

Klik op bovenstaande link en vul het GREENKIDS inschrijfformulier in. Vermeld je naam, telefoonnummer en de naam van jouw basisschool, kinderopvangorganisatie, buurtcentrum, sportvereniging of GROEN feestje als je wilt dat we op je feestje komen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en gaan we het voor je regelen.