GREENKIDS team

/GREENKIDS team
GREENKIDS team2014-08-23T08:01:09+00:00

Irene Willemsen-van Münster

Irene Willemsen van Munster

Oprichtster van GREENKIDS, en gespecialiseerd in kindgerichte coaching.

Eva Willink

GREENKIDS - Eva Willink

Voedings-en gewichtsconsulente

Jolanda Beringen

Jolanda Beringen

Natuurgids en gediplomeerd in de kinderopvang SPW-3

Michel Kegels

Michel Kegels - Greenkids team

Opgeleid in de horeca en veel bezig met permacultuur, stadslandbouw en lokale voedselvoorziening in het algemeen.

Simone Binnendijk


Ik ben afgestudeerd psycholoog en heb een eigen praktijk als PRI-therapeut in opleiding. Daarnaast ben ik graag in de natuur en weet ik veel over natuurlijke voeding. Bij Greenkids kan ik deze passie en kennis met kinderen delen. Daarbij heb ik oog voor de verschillende manieren waarop kinderen informatie opnemen en denk ik mee over hoe we het materiaal aanbieden zodat het ook kinderen die meer in beelden denken aanspreekt.

Suzanne van Heese

Suzanne van Heese
Op mijn 3e trok ik heerlijke wortels uit de grond uit de moestuin van mijn ouders en ik smikkelde ze zó op, rechtstreeks uit de grond. Dát wil ik kinderen graag laten zien en ervaren. Greenkids biedt activiteiten die de kinderen de kans geeft om zelf te ervaren en te ontdekken wat onder andere (gezonde) voeding betekent voor je lijf. Ik geloof heilig in deze aanpak. Laat de kinderen zelf inzicht en kennis verwerven zodat zij hun ouders kunnen helpen met verstandige keuzes in de winkel of op de markt.

Afgestudeerd Agogisch Werk, Culturele Maatschappelijk Vorming en Kunsteducatie

Monique Hoksbergen


Natuurvoedingsadviseur. Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien met puur en eerlijk eten. Dat ze echte smaken proeven en ontdekken dat gezond juist ook heel lekker is. Dat ze iets eten waar ze blij van worden maar dat ook hun lichaam voedt. En dat ze op een leuke manier ontdekken dat eten niet uit een pak van de supermarkt komt maar uit de grond of van een plant of boom.

André Theunissen

André Theunissen
Net een eigen biologische winkel gestart De BioSpecialist. Altijd aan het koken met de nieuwste eigen verzonnen recepten.

De Bio Specialist

Malika Marrak


Maatschappelijk werkster, 8 jaar werkzaam bij een jeugdzorg instelling. Gespecialiseerd in het coachen van gezinnen, denk hierbij aan het versterken van sociale vaardigheden bij kinderen, en opvoedvaardigheden bij ouders. Wat ik belangrijk vind in het contact met gezinnen is transparant, integer en oplossingsgericht werken. Mijn kracht ligt in het “empoweren” van zowel ouders en kinderen. En als aanvulling hierop is goede voeding en beweging onmisbaar.